Když se naplňují představy

Ještě před pár lety by nikoho z nás nenapadlo, že se podaří propojit cesty lidí z různých škol a různých oblastí vzdělávání. O to příjemnější je zjištění, že to jde a že tohle spojení funguje. Sdílení zkušeností s různými počítačovými programy, které používají pedagogové při výuce, ukázka toho, že to jde dělat moderně – takhle vypadalo setkání pedagogů Střední školy zemědělské a veterinární s Mgr. Markétou Jurkovou, učitelkou z malotřídní školy v Lukové.

Učitelka z malotřídní školy inspiruje učitele ze střední školy?

Paní Jurkovou považujeme za člověka, který tomu, s čím pracuje, věří a rozumí, umí vysvětlovat a dokáže poskytnout praktické a hlavně použitelné rady a nápady. I díky tomu se jí podařilo vzbudit v ostatních chuť se dál něco učit, protože prostřednictvím těchto programů je komunikace se studenty i zadávání úkolů snazší.

Podobné předávání zkušeností už v našem území probíhalo, ale pouze ojediněle. Jsme rádi, že sdílení zkušeností funguje a moc si vážíme práce každého pedagoga, nejen v této době. Je to známka toho, že v krizi se lidé umí semknout a spolupracovat.

Naposledy změněno: [last-modified]