Jednání Výběrové komise MAS Lanškrounsko 8. 2. 2018

Ve čtvrtek 8. února se v prostorách zasedací místnosti MAS v Žichlínku podruhé sešla Výběrová komise MAS Lanškrounsko. Tentokrát bylo na programu jednání více bodů:
1) 3.Výzva MAS Lanškrounsko-IROP-Investice v oblasti základního a středního vzdělávání I.
2) 4.Výzva MAS Lanškrounsko-IROP-Rozvoj neformálního, zájmového a celoživotního vzdělávání I.,
3) Výzva Prorodinná opatření v rámci OPZ.

Ad 1) Hlavním bodem jednání bylo převzetí Podkladových kontrolních listů VH, vypracování Souhrnného listu věcného hodnocení přijaté žádosti o podporu a Seznamu hodnocených projektů v rámci výzvy z IROP č. 3. Více informací k výzvě naleznete zde. Žádost, která splnila podmínky VH, bude předána rozhodovacímu orgánu, tedy Radě MAS k výběru.

Ad 2) Členové VK se nejdříve zúčastnili školení k ukončené výzvě MAS z IROP č. 4 a postupu věcného hodnocení (VH). Následně bylo zahájeno 1. jednání k výzvě č. 4; v úvodu proběhlo šetření ke střetu zájmu hodnotitelů. Poté se členové VK seznámili s jednou přijatou a dvěma staženými žádostmi o podporu. Stěžejním bodem jednání bylo přidělení žádosti hodnotitelům k vypracování Podkladového kontrolního listu VH pro 2. jednání VK.

Ad 3) V závěru jednání se členové VK seznámili s hodnocením u žádostí přidělených k hodnocení v rámci výzvy Prorodinná opatření (OPZ) následně VK schválila bodová hodnocení a jejich podmínky u jednotlivých žádostí, žádosti byly podle počtu dosažených bodů seřazeny, bylo stanoveno jejich konečné pořadí. Nakonec VK doporučila žádosti, které uspěly ve věcném hodnocení, Radě MAS k výběru pro financování.

Naposledy změněno: [last-modified]