Co nás v MAP III čeká a nemine

Projekt MAP III se pomalu přesunuje do druhé poloviny a nabízí se otázka, co všechno nás následující týdny a měsíce čeká. Vezměme to v bodech:

Soutěže Rok s Regionální „učebnicí“ Lanškrounsko. V nejbližších dnech přistane v emailových schránkách pedagogů mateřských škol a prvního stupně z celého Lanškrounska průvodní dopis s veškerými informacemi. Těšíme se na výrobky a výkresy, které nás budou celým rokem provázet.

Pracovní skupiny se budou scházet častěji, čeká nás totiž papírování a aktualizace různých dokumentů. Budeme hledat témata, která je zajímají, ve kterých vidí smysl pro jednotlivce i celé území.

Sdílení, setkávání, předávání zkušeností a podpora území budou dalšími ze stěžejním bodů.

Také nás čeká evaluace – slovo, které v mnohých vyvolává zděšení a hrůzu v očích. Pro nás je aktivitou povinnou, zapojíme do ní všechny naše členy a partnery, oslovíme cílové skupiny a pokusíme se udělat všechno pro to, aby evaluace nebyla jen strašákem a nutným zlem, ale také přínosem – pro nás, pro pedagogy, pro další projekty, které přijdou, pro komunitu, ve které žijeme.

Sami jsme zvědaví, co všechno nás čeká. Věříme, že druhý rok bude i díky inspirativním lidem, které kolem sebe máme, a vztahům, které jsme navázali, takový, jaký má být.

Naposledy změněno: [last-modified]