Předvánoční setkání s ředitelkami a řediteli

Co si budeme povídat, takováto setkání se nedají moc dělat online – pokud mají mít nějaký přínos pro všechny. Proto jsme rády, že jsme se mohli všichni potkat osobně.

V úterý 7. 12. jsme se v podkrovní učebně ZŠ B. Smetany v Lanškrouně sešly s ředitelkami mateřských škol na Lanškrounsku. I přes nižší účast to bylo setkání příjemné a zajímavé. Na programu byly důležité informace ke Strategickému rámci MAP a dotačním titulům MAS. Nechyběla ukázka materiálů z Regionální „učebnice“ Lanškrounsko, které je možné využít i v prostředí školky. V závěru setkání dostaly paní ředitelky prostor pro sdílení zkušeností z provozu a volnou diskuzi. Děkujeme také panu řediteli Valúškovi za prohlídku nových půdních prostor.

Ve středu 8. prosince proběhlo v Aule Polytechnického centra ZŠ Dobrovského Setkání ředitelek a ředitelů základních škol. Na toto setkání přijali pozvání i zřizovatelé a zástupkyně středního článku podpory. Kromě informací ke Strategickému rámci MAP a dotačním titulům bylo totiž na programu představení pilotáže středního článku podpory jeho koordinátorkou pro oblast Svitavy, Mgr. Hanou Fučíkovou. Nutno dodat, že informace o středním článku vzbudily mezi přítomnými poměrně vášnivou debatu a diskuzi o tom, zda má vznik tohoto subjektu vůbec pro ředitele nějaký smysl a význam.

Děkujeme všem za čas a za příjemná setkání.

Naposledy změněno: [last-modified]