Něco končí a něco začíná…

V pátek 25. června proběhla v lanškrounském L´ARTu Závěrečná konference MAP II – poslední společné setkání všech, kteří byli do projektu zapojeni. Setkání členů pracovních skupin, Řídícího výboru, lektorů, rodilých mluvčích, členů realizačního týmu pro tvorbu regionálního materiálu, ředitelů a ředitelek škol z celého území.

Hodnotilo se, děkovalo, bilancovalo – co se v projektu povedlo, co mělo úspěch, co si zaslouží naši pozornost v následujících měsících. Hlavní manažerka projektu Radka Šťovíčková shrnula celé tři roky projektu, několika větami ji doplnil předseda Řídícího výboru Radim Vetchý, za realizační tým pro tvorbu regionálního materiálu se k nim přidaly Martina Teichmannová a Mirka Vychytová.

A potom přišlo na řadu slavnostní představení Regionální „učebnice“ Lanškrounsko, na kterou se všichni těšili. Místo polévání šampaňským se stříhala stuha, každý z autorů dostal svou vlastní „učebnici“ v elektronické podobě, stejně tak ředitelé a ředitelky mateřských a základních škol a dalších organizací – ti si odnesli kromě elektronické verze také tištěnou „učebnici“.

Děkujeme všem hostům za příjemné setkání a za čas, který s námi a projektem strávili.

Naposledy změněno: [last-modified]