Nakopněte svoji školu – Festival vzdělávání v Litomyšli

Rádi bychom vás, v rámci projektu MAP II, pozvali na 3. ročník akce NAKOPNĚTE SVOJI ŠKOLU – Festival vzdělávání v Litomyšli, který se koná 24. – 26. 2. 2019 v areálu Zámeckého návrší v Litomyšli. Hlavními tématy třetího ročníku jsou „Jak vést školu budoucnosti?“, „Vztahy ve škole jako nástroj podpůrného klimatu“ a „Inspirace do výuky“. Více informací k této akci naleznete na webu https://www.nakopnetesvojiskolu.cz/ .

V případě Vašeho zájmu o účast na této akci prosíme o přihlášení na tomto odkazu https://goo.gl/forms/cYOzgU37OANqBlO73. Přihlašování je možné do 30. 11. 2018 nebo do naplnění kapacity. Počet míst je omezen. Za jednu školu se může přihlásit pouze jeden zástupce. Pokud nebude naplněna kapacita, poté mohou být i další zástupci přihlášeni jako náhradníci. 

V případě, že se někdo na poslední chvíli nebude moci zúčastnit, musí si za sebe najít ZÁSTUPCE nebo uhradit STORNO POPLATEK. Ubytování si hradí účastníci sami. 

 Po uzavření příjmu přihlášek budete informováni o dalším postupu (přihlášení na festival za všechny přihlášené provede koordinátor MAP II).

Naposledy změněno: [last-modified]