Jednání Výběrové komise MAS Lanškrounsko 12. 11. 2018

V pondělí 12. listopadu se v prostorách zasedací místnosti MAS Lanškrounsko v Žichlínku sešla v tomto roce již po třinácté Výběrová komise MAS Lanškrounsko, která měla na programu hodnocení projektů z Integrovaného regionální operačního programu (IROP).

Přítomní členové VK se před hodnocením nejdříve zúčastnili školení k ukončené výzvě MAS z IROP č. 9, k postupům věcného hodnocení (VH) dle aktuálních Interních postupů MAS verze 4 a ke střetu zájmů členů VK.

Poté bylo zahájeno jednání k výzvě MAS č. 9 z Integrovaného regionálního operačního programu: 9.Výzva MAS Lanškrounsko-IROP-Rozvoj neformálního, zájmového a celoživotního vzdělávání II.

Hlavním bodem jednání bylo vypracování Souhrnného kontrolního listů věcného hodnocení k jedné přijaté žádosti o podporu splňující kontrolu FNaP. Dále byl vypracován Seznam žádostí z věcného hodnocení, jenž je podkladem pro jednání rozhodovacího orgánu Rady MAS.
Více informací k této výzvě naleznete zde. Hodnocená žádost splnila podmínky VH a bude předána rozhodovacímu orgánu MAS – Radě MAS, k výběru žádosti o podporu.

Naposledy změněno: [last-modified]