Jednání Výběrové komise MAS Lanškrounsko z 23. 11. a 6. 12. 2017

Ve čtvrtek 23. listopadu se sešla Výběrová komise MAS Lanškrounsko. Tentokrát bylo programem jednání výzva z Integrovaného regionálního operačního programu. Hlavním bodem jednání bylo převzetí Podkladových kontrolních listů VH a vypracování Souhrnného listu věcného hodnocení přijatých žádostí v rámci výzvy: 2.Výzva MAS Lanškrounsko-IROP-Komunitní centra I. Toto jednání muselo být s ohledem na postup věcného hodnocení přerušeno na 6. prosince.

Přerušené 2. jednání VK MAS k 2.Výzva MAS Lanškrounsko-IROP-Komunitní centra I., se uskutečnilo 6. 12.  V průběhu jednání bylo dokončeno Věcné hodnocení žádostí v této výzvě a došlo především k vypracování zbývajícího Souhrnného listů věcného hodnocení přijatých žádostí a Seznamu hodnocených projektů. Více informací k výzvě nalezne zde. Žádosti, které splnily podmínky VH budou předány rozhodovacímu orgánu Radě MAS k jejich výběru.

Dále na tomto jednání bylo projednán bod týkající se výzvy z operačního program: Program rozvoje venkova, konkrétně Fiche 1 – Investice do zemědělských podniků. Členové VK byli seznámeni se změnami v bodovém hodnocení žádostí PRV a jejich odůvodněním (na základě zaslaných chybníků ze strany SZIF). Všichni členové VK souhlasili se změnami v celkovém počtu bodů u jednotlivých žádostí.

 

 

Naposledy změněno: [last-modified]